Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Οι εκπληκτικές ιδιότητες του νερού - Η αξία του ζωντανού νερού

   Η επιστημονική έρευνα στις προηγούμενες δύο δεκαετίες, έχει οδηγήσει σε κάποιες εκπληκτικές νέες πληροφορίες, σχετικά με το εκπληκτικό αυτό υγρό που λέγεται νερό.
   Το νερό δεν είναι ένα κάποιο απλό υγρό που τυχαίνει να πίνουμε. Επιστήμονες, όπως ο Γάλλος βιολόγος, ο Δρ. Ζακ Beneviste, ο Αμερικάνος φυσικός Δρ. Βόλφγκαγκ Ludwig, ο Ιταλός βιολόγος Δρ. Enzo Ciccolo και οι Γερμανοί Δρ. Horst Felsch, Engler και Kokoschinegg, έχουν εκτελέσει πειράματα με το νερό και έχουν φθάσει στα ακόλουθα εκπληκτικά συμπεράσματα:
1. Κάθε άτομο, μόριο, ή ουσία έχει μια μοναδική μορφή ταλάντωσης ή δόνησης, που μπορεί να μετρηθεί σε ηλεκτρομαγνητικά μήκη κύματος.
2. Το νερό είναι μεταφορέας των πληροφοριών. Σαν διαλύτης είναι ο καλύτερος αγωγός της δόνησης, με τη μεταφορά πληροφοριών δυνατή, χωρίς άμεση επαφή.
3. Το νερό έχει μνήμη. Έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει πληροφορίες που έχουν περάσει σε αυτό από μια δεδομένη δόνηση για μεγάλες περιόδους.
4. Αυτό μπορεί να μετρηθεί από τα συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά μήκη κύματος, που εντοπίζονται στο νερό ακόμα και μετά την απομάκρυνση από το νερό διαφόρων επιβλαβών ουσιών, τα οποία μήκη κύματος αντιστοιχούν ακριβώς στις ουσίες που απομακρύνθηκαν.
5. Το νερό μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες σε άλλα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών οργανισμών.
6. Η αναζωογόνηση του νερού επιτρέπει στο νερό που βρίσκεται σε υψηλή ενεργειακή κατάσταση, να μεταφέρει ή να μοιράσει τις υψηλές του συχνότητες, εξισορροπώντας έτσι τις αρνητικές πληροφορίες.
   Από τα παραπάνω προκύπτει ότι δεν αρκεί ο χημικός καθαρισμός του νερού, μια και οι βλαβερές ουσίες απομακρύνονται μεν με μηχανικό τρόπο, η πληροφορία τους όμως (το ενεργειακό τους ίχνος) παραμένει στο νερό.
   Ο Γερμανός ερευνητής Roland Plocher, εμπνεόμενος από τους μεγάλους ερευνητές και επιστήμονες Viktor Schauberger, Wilhelm Reich και Nikolas Tesla, έχει αναπτύξει μια επαναστατική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης του νερού, που στηρίζεται πάνω στην ιδιότητα της φύσης για «μεταφορά πληροφορίας».
   Έχει εφαρμόσει το σύστημα του για τον επιτυχή καθαρισμό δεκάδων λιμνών σε όλο τον κόσμο. Αφιερωμένο στον Ronald Plocher και στη δουλειά του πάνω στον καθαρισμό λιμνών, το ντοκιμαντέρ του Γερμανικού κρατικού καναλιού ZDF «Όταν έρχεται ο άνθρωπος του νερού» (1993), τον έκανε μέσα σε ένα βράδυ διάσημο στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου