Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Mύθοι γύρω από το AIDS

1. Ο ιός "HIV" ευθύνεται για το λεγόμενο AIDS.
Οχι, δεν υπάρχουν πουθενά οι επιστημονικές αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Περισσότερα στο Inventing the AIDS Virus ("Εφευρίσκοντας τον ιό του AIDS") του Dr. Peter Duesberg (1996), καθηγητή μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, υποψήφιου για Νόμπελ για την ανακάλυψη της ογκογένεσης.

2. Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες "μολύνονται από τον ιό" μέσω κολπικής επαφής.
Κανείς δεν μολύνεται από τίποτα. Το θέμα είναι ποιοί βγαίνουν θετικοί στο τεστ αντισωμάτων χωρίς λόγο. Εδώ και 10 χρόνια προσπαθούσα να βρω τον όμοιό μου στο αντίθετο φύλο και έπεφτα διαρκώς πάνω σε γυναίκες, ομοφυλόφιλους, αιμοφιλικούς και ναρκομανείς, γιατί αυτούς διαλέγει το τεστ αντισωμάτων στον δυτικό κόσμο. Σήμερα έχει πάψει να με απασχολεί. Περισσότερα στο Lack of Evidence for Transmission of Human Immunodeficiency Virus Through Vaginal Intercourse, Archives of Sexual Behavior  του Stuart Brody (1995), όπου προφανώς επιχειρείται να εξηγηθεί το φαινόμενο με βάση τον ιό HIV που δεν υπάρχει.

3. Το AIDS στην Αφρική έχει εξελιχθεί σε πανδημία.
Οχι, αφού εκεί ονομάζονται AIDS όλες οι προϋπάρχουσες κακουχίες. Περισσότερα: AIDS in Africa: distinguishing fact and fiction by Eleni Papadopulos-Eleopulos, Valendar Turner, John Papadimitrious.


4. Ο "ιός ΗΙV" ανιχνεύεται από συγκεκριμένα τεστ.
Οχι. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές γράφουν στις εσώκλειστες οδηγίες του τεστ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για διάγνωση του HIV. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει τεστ που να ανιχνεύει τον HIV ή τα αντισώματά του. Περισσότερα στο Questions on HIV Antibody Tests του Matthew Irwin και στο βίντεο  About the HIV Tests.

5. Οι διεθνείς οργανισμοί γνωρίζουν την αλήθεια και την πραγματική στατιστική εικόνα.
Οχι. Ολα τα στατιστικά του AIDS βασίζονται σε προγράμματα υπολογιστών και κατ' εκτίμησιν αριθμολογία. Περισσότερα στο Serious Adverse Events: An Uncensored History of AIDS  της Celia Farber. (2006)

6. To AIDS είναι αναγκαίο κακό, αφού έτσι πιστεύουν όσοι μιλούν γι΄αυτό.
Οχι. Είναι ένα ψέμα που συντηρείται μέσα από τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Περισσότερα:  Συνέντευξη Τύπου  στην Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου 2006.

7. Υπάρχει επιστημονική ομοφωνία για το AIDS
Oχι. Περισσότεροι από 4.000 επιστήμονες, πρώην ερευνητές του AIDS και δημοσιογράφοι περιλαμβάνονται στο rethinkers. Μια δημόσια αντιπαράθεση (debate) δέκα επιστημόνων από την κάθε πλευρά θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση. Αρκεί να υπάρξει γενική απαίτηση για κάτι τέτοιο. Περισσότερα στο http://www.theperthgroup.com

8. Το AIDS έχει ανάγκη από περισσότερα χρήματα για την έρευνα.
Οχι. Τα χρήματα δίνονται σε λάθος κατεύθυνση επί 25 χρόνια.

9. Το AIDS είναι προϊόν συνωμοσίας.
Οχι, είναι αυτό που περιγράφουν οι συγγραφείς John Stauber & Sheldon Rampton στο βιβλίο τους "Trust Us, We're the Experts! How Industry Manipulates Science and Gambles with your Future",  Penguin, New York 2002. Στα ελληνικά: "Πιστέψτε μας, είμαστε ειδικοί. Πώς η βιομηχανία χειραγωγεί  την επιστήμη και παίζει στα χαρτιά το μέλλον σας".

10. Με τα νέα φάρμακα παρατείνεται η ζωή των οροθετικών.
Οχι, αλλά - εξ ιδίας πείρας - με τα νέα φάρμακα παρατείνεται η περίοδος που περιμένεις να πεθάνεις. Εχει μειωθεί η τοξικότητά τους, οπότε αντί να γίνεσαι σκιάχτρο και να πεθαίνεις μέσα σε τρεις μήνες, πρέπει να παραμένεις αόρατος στην κοινωνία για πολύ καιρό και κανείς να μην μάθει ποτέ ότι πέθανες από AIDS.

11. Το AIDS έχει ανάγκη από φιλανθρωπία


Οχι. Η dr. Rebecca Culshaw το 2006 έκανε λόγο για ιατρικής φύσεως γενοκτονία μεταμφιεσμένη σε φιλανθρωπία για τον Τρίτο Κόσμο - τα τοξικά φάρμακα του AIDS δίνονται σε ανθρώπους που ήδη λιμοκτονούν χωρίς να έχουν τον "ιό". Οι κυβερνήσεις καταβάλλουν το ποσό που χρειάζεται για να "σώσουν"  τον λαό τους. 
 
http://www.hivwave.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου